På svenska

Lähde mukaan

Matkalle Liikkuvaksi kouluksi

Tervetuloa matkalle Liikkuvaksi kouluksi. Aloittakaa rekisteröimällä koulunne Liikkuvaksi kouluksi. Saatte käyttöönne laajan Liikkuva koulu -tukiverkoston avun:

Näin se toimii:

  1. Rekisteröitykää Liikkuvaksi kouluksi rekisteröintilomakkeella. Rekisteröityminen on maksutonta.
  2. Arvioikaa oman koulunne Liikkuva koulu -toiminta nykytilan arviointityökalulla, joka toimii hyvänä pohjana toiminnan suunnittelulle. Parhaan hyödyn työkalusta saa käyttämällä sitä lukuvuosittain.
  3. Saatte postitse tukimateriaaleja: Oppaan matkalle Liikkuvaksi kouluksi ja "Meidän koulumme on Liikkuva koulu" -julisteita.
  4. Kehittäkää omalle koulullenne parhaiten sopivat tavat ja toteuttakaa Liikkuva koulu -toimintaa koulunne arjessa. Hyödyntäkää tarjolla olevaa apua, mutta tehkää toiminnasta teidän oma juttunne, johon koko kouluyhteisö voi osallistua.
  5. Kuulemme mielellämme koulunne kuulumisia, sekä hyviksi että huonoiksi osoittautuneita ideoita. Katso yhteystietomme
  6. Kehitämme tukisivuston ja tukiverkoston toimintaa palautteenne perusteella. Kerro meille toiveenne puuttuvista palveluista ja kommentit tarjotuista. Katso yhteystietomme

Mehän olemme jo Liikkuva koulu!

Rekisteröityminen on otettu käyttöön syksyllä 2014, ja se on tarkoitettu sekä ensi kertaa mukaan lähteville Liikkuville kouluille että toiminnan jo arkeensa vakiinnuttaneille kouluille, sekä kaikille siltä väliltä. Rekisteröikää siis koulunne nyt virallisesti Liikkuvaksi kouluksi. Samalla saatte käyttöönne uuden Liikkuvien koulujen tukisivuston. Lisätietoja saa tarvittaessa osoitteesta apuamatkalle (at) liikkuvakoulu.fi.

Hae rahoitusta

Huomaathan, että Liikkuva koulu -toiminnan aloittamiseen voi myös hakea erillisrahoitusta.